Ua hui pū ʻo HOLLANDBABY me Jinguo Industrial Group a ua hoʻokumu ʻo Sino-Dutch (joint venture) ʻo HOLLANDBABY Mother & Baby Co.

I ka makahiki 1965, ua hoʻokumu ʻo HOLLANDBABY i ka hale hana hana ʻōmole mua ma Netherlands, nāna i wehe i kahi manawa hou o R&D a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā huahana makuahine a me nā pēpē.2019, ma lalo o ke alakaʻi ʻana a Mitch, ke poʻo ʻekolu o ka hanauna, ua hui pū ʻo HOLLANDBABY me Jinguo Industrial Group a ua hoʻokumu ʻo Sino-Dutch JVC HOLLANDBABY Mother-baby Care Prodution Base.

Me ka hui ikaika o nā ʻaoʻao ʻelua, ʻo nā pono ʻenehana a me ka ʻike ma nā wahi āpau o nā hana huahana mālama pēpē i hōʻiliʻili ʻia e HOLLANDBABY no nā makahiki he mau makahiki, i hui pū ʻia me nā mana hana ikaika o JinGuo Industrial Group, ka mana maikaʻi, a me nā pono kūpono, e kōkua i nā huahana maikaʻi aʻe i ka ʻoihana mālama pēpē holoʻokoʻa.

I ka wā e hiki mai ana, e hoʻokō nā ʻaoʻao ʻelua i nā hoʻomaikaʻi holoʻokoʻa e pili ana i ka ʻikepili a me nā loiloi ma nā wahi āpau o ka hana, a me ke komo ʻana o nā mea kūʻai aku, nā mea hoʻolako a me nā limahana, e hiki ai iā HOLLANDBABY ke noho ma ke poʻo o ka ʻoihana.

ʻO ka ʻike hana lōʻihi o HOLLANDBABY i ka mākeke makuahine a me nā pēpē ma ʻEulopa a me ʻAmelika e kōkua pū iā mākou e hoʻomaopopo maoli i ka noi mākeke a me nā kūlana ʻoihana ma ʻEulopa a me US, no laila hiki iā mākou ke lawe mai i nā lawelawe OEM / ODM kiʻekiʻe aʻe no nā huahana makuahine a me nā pēpē i nā mākeke ʻEulopa a me ʻAmelika.

Ua hui pū ʻo HOLLANDBABY me Jinguo Industrial Group a ua hoʻokumu ʻo Sino-Dutch (joint venture) ʻo HOLLANDBABY Mother & Baby Co.

Hahai ʻo HOLLANDBABY i ka manaʻo o ka "aloha hemolele a me ka mālama pau ʻole", hāʻawi i nā mālama makamae i nā makuahine a me nā pēpē, a hiki i kā mākou huahana ke loaʻa i nā tausani ʻohana.ʻO nā waiwai koʻikoʻi e like me nā huahana BPA-free, i hana ʻia ma ke ʻano e pili ana i ke kaiapuni a ma kahi o ka palekana o ka mea kūʻai aku a me ka hoʻohana ʻana i ke kikowaena, aia i waena o nā mea nui o HOLLAND BABY.Me kēia mau mea nui i ka noʻonoʻo, e hoʻonui ʻia i nā makahiki e hiki mai ana i kahi paka ʻoihana nui e lilo i ke kikowaena o kahi multimedia, lako honua a me nā kaulahao hana.


Ka manawa hoʻouna: Mei-09-2022